Perquè SiDE

A SIDE tenim com objectiu donar una resposta àgil i personalitzada a les necessitats de cada client, segons les característiques del seu producte, garantint el millor us i comercialització dels envasos PET.

Tot allò que desenvolupem està dirigit a oferir la solució que millor s’ajusta i adapta a les seves necessitats, basant-nos sempre en la millor relació qualitat-preu, la màxima eficiència energètica en els nostres equips i un servei personalitzats per a les bufadores de PET, des dels inicis del projecte fins a la instal·lació dels equips.

- SERVEI

Volem formar part del teu equip. La nostra flexibilitat i la capacitat d’adaptació a les seves necessitats, afegint una especial atenció al client i a una dedicació exclusiva a cada projecte i sol·licitud, fan del servei de les bufadores de PET SIDE un aliat en la producció dels seus envasos plàstics. Compromís, serietat i atenció personalitzada són el que millor ens defineix.

- QUALITAT

Oferim sempre una solució d’alta qualitat, amb les màximes prestacions.

Amb aquest objectiu, cada una de les nostres màquines bufadores està especialment dissenyada i els seus components rigorosament seleccionats i sotmesos a uns estrictes controls, per garantir els millors resultats en la fabricació d’envasos plàstics.

- TECNOLOGIA

Sempre al servei de la productivitat, incorporem els últims avenços tecnològics en la fabricació d’envasos per garantir el més alt rendiment.

Aquest dinamisme permet, no tan sols donar resposta a les necessitats actuals en maquines bufadores si no també anticipar-nos avui a les necessitats futures del sector.

Imagen generica